woensdag 25 maart 2015

Stoppen, de masterclass!

Een tijdje terug blogde ik over dat stoppen weer helemaal 'in' is. Ach, ja, ik weet er natuurlijk ook niets van, maar een dag later las ik in het NRC een artikel over een man die zich heeft verdiept en gespecialiseerd in het repareren van kleding met onder andere mazen en stoppen. Waarom het in de krant stond? Omdat het een TREND is! Ha, ja! Dat stond er echt!


In het stuk stond verder dat de designers ook oog hebben gekregen voor de schoonheid van imperfectie en zichtbare reparaties gebruiken in hun ontwerpen. De man waar het stuk om gaat, houdt ook een blog bij (mocht je nieuwsgierig zijn geworden) op Tomofholland.com En mocht je nu nog enthousiaster zijn geworden en zelf goed uitgerust zijn om op deze trend in te kunnen springen: Hij geeft op 3 en 4 april masterclasses repareren van kleding in Amsterdam ; ) 

Een buitenkansje mocht je in de buurt wonen, toch?! 

2 opmerkingen:

  1. Leuk zeg! Nu is deze locatie toevallig om de hoek bij mij. Ga even kijken. Ga je ook!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. O wat een luxe dat het bij je om de hoek is. Gezellig om er samen heen te gaan, een bog meet up, leuk! Alleen zie ik net dat de kaartjes al zijn uitverkocht ... Maar misschien eens een andere keer afspreken? Leuk idee! Of een blog meet up voor de Nederlandse bloggers?

      Verwijderen