dinsdag 17 maart 2015

Jubileum!

Een jaar geleden startte ik met het posten van mijn creaties op dit blog. Hoe ik hier bij kwam, kun je in dit berichtje lezen. Mijn eerste blogpost ging over een raglan shirt voor mijn dochter.

 
Bron foto www.welke.nl/

De afgelopen maanden namen de geposte berichten hier wel wat af. 'Achter de schermen' (ach, toch grappig om te kunnen zeggen : ) was ik druk. Druk met de hobby naaien. (naast alle andere drukte natuurlijk ; ) Zo met het voorjaar in aantocht, trok ik een sprint om de zomergarderobe van de kinderen aan te vullen en tussendoor nog wat andere leuke dingen. Als ik het zou opstapelen is het al een hele stapel! Alleen kwam het er maar niet van om het op het blog te zetten. De laatste tijd dacht ik ook wel na of over wat het bloggen voor mij nu zo leuk maakt en of ik het nog wel zo leuk vind. Ja, zoals bij ieder jubileum, hier ook even een momentje van terugkijken ; )


 Gister, op de fiets van werk naar huis, bedacht ik dat ik het leuk vind om kleding of andere dingen die ik maak op het blog te zetten, in eerste plaats voor mijzelf, als een verzameling. Gewoon dus voor de 'heb'! En ook omdat ik het zo leuk vind om een reactie van jullie te krijgen! 

Op de fiets bedacht ik mij ook dat ik het wel eens leuk vind om eens een tijdje wat vaker, korte, berichtjes te posten. Maar of dat ook gaat lukken ...


Op andere blogs lees ik dat bij een 'blogverjaardag' een give-away hoort. Leuk. Iets zelfgemaakt vind ik zelf wel leuk, alleen geen idee wat dit dan zou kunnen zijn! Hier denk ik dus nog even over na, wordt vervolgd ; )

8 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je blogverjaardag, ik ben benieuwd naar je give away!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik stelde trouwens 2 april voor als deadline voor een Theo blogpost, hoe klinkt dat?

   Verwijderen
 2. Zullen we er dan maar beide voor gaan?!? Leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien dat als je dit leest, en nog nooit een overhemdblouse hebt gemaakt maar het toch eens aan wilt proberen: Doe je ook mee en maak je volgende week een overhemdblouse?

   Verwijderen
 3. Proficiat met je Blogverjaardag! Ik ben ook net bezig aan een Theo in tricot!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O, wat leuk, ben benieuwd! Misschien als ik de smaak te pakken krijg maak ik er ook een in tricot, lijkt mij erg leuk zo voor de zomer.

   Verwijderen
 4. Hoera gefeliciteerd ! Ik heb je leren kennen en je voelt als een leuke blogvriendin. Altijd leuk om je verhaal te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen