zondag 1 april 2018

Beach hair don't care : )

Het eerste setje voor de zomer. Degene die mij volgt op Instragram zag het shirt misschien al eerder voorbij komen. Zoals ik in mijn vorige bericht scheef, hertekende ik een Knippie patroon van een shirt naar een 'Fons en Sien shirt'. En kwam ik er achter dat ik het 'Odette shirt' uit de La Maison Victor tekende. Ha. Nou ja, zo ongeveer dan.

DSC_7892


Het shirt maakte ik een tijdje terug al. Omdat de dochter nog steeds groeit durfde ik het niet aan geen extra lengte te nemen ... voor de zekerheid .. op de groei. Het shirt lag klaar en kon ik direct bedrukken met een zomerse tekst. En een tekst die echt past bij de dochter. "Beach hair don't care" .. ja dat is 'm! Ha, ha. De zomerse slipper kocht ik bij de Hema.

DSC_7888


Bij het shirt maakte ik een rokje uit gele broderie. Ja een echte zwierrok moest het zijn. Leuk dat ze dat nog wil. Ik gebruikte een hele meter stof voor het rokje. Twee lagen rimpelrok. De ene iets langer dan de andere. Ik maakte de rok net zoals zij al veel eerder beschreef, maar dan met de volledige stof die ik had.

DSC_7900


DSC_7886


Yesss !! Een echte zwierrok!

DSC_7897


"Strike a pose''  .... ; )

DSC_7893

Patroon shirt: Zelfgetekend, maar gelijk aan de "Odette shirt" uit de La Maison Victor
Patroon rok: Gelijk als Mina dotter rimpelrokje

Stof shirt: Stoffenspektakel - french terry
Stof rok: Markt - gele broderie
Wit glitterelastiek: Jan Sikkens

Super dat je hier mee leest. Een reactie is altijd leuk!

4 opmerkingen:

 1. Zo mooi zeg! Dat die zon nu maar eens begint te schijnen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En nu een paar dagen later, heerlijk het zonnetje .. eindelijk!

   Verwijderen
 2. Nu kan de zon toch niet meer wegblijven :-). Heel mooi! Die Silhouette cameo staat al lang op mijn verlanglijstje, dat geeft zoveel extra mogelijkheden.

  BeantwoordenVerwijderen