maandag 26 september 2016

Pourquoi pas?

Afgelopen jaar had ik het erg druk met werken. Tè druk bleek. Ik was de fut helemaal kwijt. Voor het naaien had ik weinig tijd of het ontbrak mij gewoon aan energie. Ik maakte nog wel eens wat, als het maar niet te ingewikkeld was. Gelukkig gaat het nu weer beter en komt de zin om te naaien weer terug. Vorig jaar bedacht ik mij dat ik nog wel een zwart rokje kon gebruiken in mijn garderobe. Toen ik het patroon 'Sister mini' van de Franse Vanessa Pouzet voorbij zag komen: Match!

 
Bron: http://eshop.vanessapouzet.com/fr/les-patrons/194-sister-mini.html

Zaterdag ging ik naar de stad voor het stofje. Ik vond precies het goede stofje, een zwarte denim (van G-star denim, zo stond op het kaartje)! Thuisgekomen printte ik het patroon. Alles in het Frans natuurlijk. Pourquoi pas, toch? Nu twijfelde ik toch over een deel van de beschrijving. Ach, Google translate, waarom niet? Dit is wat eruit kwam, ha, ha!! :


Bijlage 1 is de kwade tweeling van de kamer 1 
... Het wordt verkregen door de stof buigingskrachten helft
tijdens het snijden of het inschakelen van de baas
achteruit. 
 

4 opmerkingen:

 1. Dat rokje staat je geweldig zeg!
  ---En als ik die vertaling bekijk, is het een wonder dat je er uberhaupt in geslaagd bent het rokje af te werken #schaterlach---

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Ah, oeps :).
   Nu, het moet toch te doen zijn... Annelies maakte het vorig jaar, dat was super schoon :) - fruits de mer is haar blog. Maar ik snap je, RDC heeft zo ook van die patronen die enkel in het Frans zijn #zucht.

   Verwijderen
  2. Ja, dat klopt hoor. Bij iedere stap staat een plaatje. En met alleen de plaatjes is het eigenlijk wel duidelijk. Ik twijfelde alleen over een dingetje (en was stiekum ook wel nieuwsgierig wat er nu staat, ha ; ) Gaat helemaal lukken!

   Verwijderen