zaterdag 3 december 2016

What was I doing lately?

Ik zag net dat het laatste bericht op dit blog in september was. Het wordt dus wel weer tijd om eens wat van mij te laten horen hier op het blog. Vorig schooljaar heb ik het erg druk gehad met werk. Veel uren met daarbovenop veel uren in 'eigen tijd', het gevolg van een baan in het Nederlands onderwijssysteem, tja ...  Maar genoeg daarover ...

Twee jaar terug lieten we de woonkamer aan de achterkant uitbouwen. De oude keuken pimpten we op door er een zelfgebouwd opbergmeubel bij te plaatsen. Nu ik het rustiger heb met werk, was er tijd om eens te gaan schuiven met deze ruimte. Een probleem van de ruimte (ja, ieder voordeel heeft ook een nadeel ; ) dat het een enorme klankkast is! In de zomer niet zo'n probleem, maar als de kinderen binnen spelen (en natuurlijk niet in stilte, ha, ha ; ) was er niet meer te zijn .... Tijd voor actie dus!

Gordijnen, een kleed en een bank verder en het geluid is stukken beter. We kunnen weer een muziekje opzetten (en het dan ook horen ..!)Het liefste zou ik in zo'n jaren 20 woning willen wonen. Een oud huis met van die mooie details. Maar ach, je we maakten een afweging voor de locatie en het prijskaartje en kwamen uit bij een prima woning van 15 jaar oud. Maar om in onze nieuwere woning toch een oudere sfeer te krijgen, kozen we voor een oud bankje. Een slaapbank uit de jaren 50 van het merk Gelderland. Niet nieuw, maar hij zit nog prima!

Het bloemenschilderij vond ik een paar jaar geleden in de kringloopwinkel. De bloemen zijn net pompons, zo leuk. Pompons bestelde ik bij Engelpunt.


De zwarte lijst (zie eerste foto, op de bank) is ook een kringloopvondst. Het is een oude lijst zonder glas. Mijn plan is nu om hier plexiglas in te zetten en een afbeelding van rijksstudio te printen. Alsof de oude lijst ervoor is gemaakt, precies A4 formaat.1 opmerking:

  1. Wat een leuk plekje! Die pompons zag ik nog niet eerder, ze fleuren de ruimte echt wel op ☺

    BeantwoordenVerwijderen