donderdag 28 april 2016

Lila jumpsuit with an added zipper

Ik kocht het patroon van de Lila jumpsuit kort nadat Silvia van het blog Lily & Woody zelf een patroon uitbracht, samen met Compagnie M. Hoe 'cool' is dat! Het is alweer een tijdje geleden, maar dan kun je nu direct een inschatting maken van mijn 'blog-achterstand' ha, ha. (Natuurlijk zou ik op dit moment verder kunnen bloggen maar ik vind een aantal maaksels te leuk om niet met jullie te delen op het blog : )

Ik dacht er niet direct aan de jumpsuit voor de jongste te maken, omdat hij toch alweer twee jaar is en vrij lang voor zijn leeftijd. Maar toen ik verschillende versies voor jongens voorbij zag komen, waagde ik het er toch op. Mogelijk kon ik het patroon vergroten. Het vergroten was niet nodig. Ik tekende de grootste maat en ... deze pastte!!

Een foto van de achterzijde (beetje waazzzzigggg)

6

Ik hoor sommigen denken (ja, dat kan!):  "Zag ik deze jumpsuit niet eerder?" Ha, ha! Ja, dat weet ik wel zeker : ) Bij haar zag ik deze versie. Zo leuk die stof ook! De stof voor het bovenstuk lag nog in de voorraad en de andere stof bleek nog te koop te zijn. Een volledige 'Copy - Paste' dus. Alleen voor de knoopjes vond ik de jongste (die op dat moment bijna zindelijk was) al wel wat te oud. Daarom voegde ik een rits toe. Ik vind het ook direct een iets stoerdere look geven.

2

En een fluor accentje van een stukje elastisch koord. Ook handig om zelf de rist open te doen.

3

En hij draagt de jumpsuit graag!! Dat zie je ; )

4


5

Als een volleerd model ; )

1

Patroon / pattern: Lila jumpsuit by Compagnie M
Stof / Fabric: Lily Balou by Mon Depot 

6 opmerkingen:

  1. Keitof met de rits! Echt een super idee! Bedankt voor de inspiratie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Reacties
    1. Leuk om jullie positieve reacties te lezen na toch een tijd niet te hebben geschreven op dit blog!

      Verwijderen