zaterdag 29 november 2014

Sinterklaas-sferen

De oudste dochter is eigenlijk het hele jaar door in Sinterklaas-sferen. Met 30 graden zingt ze Sinterklaas-liedjes en is altijd wel in voor het spelen met Sinterklaasspulletjes. (For the non Dutch or Belgium followers: We celebrate 'Sinterklaas' over here in stead of 'Santa Claus'. He's IN the country RIGHT NOW (!) The big party is at the 5th of December) Alleen zo voor 5 December gaat ze graag alles wat Sinterklaas betreft uit de weg. Zo spannend vindt ze het! Het Sinterklaasjournaal wordt hier na een paar minuten al weggezapt, Sinterklaasknutselen is alleen voor op school en verder praat ze zo weinig mogelijk over de Sint en de Pieten. Zo jammer eigenlijk, maar misschien als ze volgend jaar betrokken is ze in 'het complot' (ze is dan al bijna 9. Oei, wat een leeftijd alweer!) en kan ze hopelijk zonder spanning genieten van het feest ; )


Sint 3


Ik vind het erg leuk om het huis in Sint-sferen te brengen. Al wordt het door de oudste dan nu compleet genegeerd (Ja, zou ik het maar hoogzomer moeten doen, ha, ha) de middelste zoon vindt het zo leuk! De vlaggenlijn maakte ik vorig jaar. De mijters en mutsen knipte ik uit dikke vilt en het kruis uit geel papier. De zakken zijn uit een restje gordijn (alweer een recycle-project ;)


Sint 5

Pietje toont hier nog even zijn 'nieuwe' shirt ; ) Nu met giraffe.

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke slinger en jammer dat je dochter niet in sint sfeer komt! Negen is ook wel een moeilijke leefdtijd! Succes ermee( grapje)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je! Ja, maar gelukkig is ze nu nog maar 7, bijna 8 (anders zou ze het geloven in de Sint wel heel lang hebben volgehouden, ha, ha)

      Verwijderen