zaterdag 22 november 2014

Een shirtje met een Jacob

Met mijn arm gaat het gelukkig al een stuk beter. Dus kon ik de hobby weer opgepakken, eindelijk!! (ja, het geduld is hier niet zo groot ;) Ik begon met het afmaken van een broek voor de middelste en maakte er een t-shirt bij.

Shirt met Jacob-broek


2

Een Jacob-broek van Zonen09, mèt paspelzakje (!)


Shirt met Jacob-broek

Niet eerder had ik het geduld om een paspelzak toe te voegen, maar deze keer leek mij het resultaat tè leuk.

3

Hij is nog altijd erg blij als ik kleren voor hem maak en kan niet wachten tot het af is. Ja werkelijk waar! Maar het maken van kleren is één ding en het maken van leuke foto's is een ander ding! Het valt hier niet mee een kind 'normaal' (tja wat is 'normaal' natuurlijk ; ) op de foto te krijgen) 

5a


6a

Altijd is spelen toch leuker. Maar .... als je van een stoel mag springen ..!

7a


8a

Dàn is het leuk!!

9a


10a

De stof voor het shirt en de tijger lagen al een jaar hier klaar. De tijger schilderde ik een jaar geleden tijdens een workshop. De afbeelding is met textielverf op vlisofix geschilderd (net als hier) Je legt de vlisofix op een afbeelding en kunt dan zo deze 'inkleuren'. Je verft op de lijmkant en strijkt dan de afbeelding op stof. Wel moet je het een dag laten drogen. Maar blijkbaar niet een heel jaar, want de afbeelding liet helemaal los. (Ik was er al wat bang voor geweest, maar wilde het toch nog even proberen ; ) Bij VanIkke heb ik nu een nieuwe applicatie besteld. Een giraffe met lolly.

11a


12a

Dus vanaf nu: Alléén nog maar foto's mèt sprong ; )

4 opmerkingen:

  1. Mooie outfit! En ik heb weer iets bijgeleerd: schilderen op vliesofix, wist niet dat dat kon!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Is ook erg leuk om te doen, maar het blijft dus niet altijd goed zitten. Geen garanties dus ; ) De afbeelding op het shirt van mijn dochter zit er nog wel steeds goed op.

    BeantwoordenVerwijderen