Pagina's

dinsdag 26 mei 2015

Helemaal Zsazsa

Het Zsa 'Zilet' stond al een tijdje op mijn (denkbeeldige) lijstje. Zo schattig voor de jongste. Heerlijk zacht en met een retro binnenstofje. Ik kwam een retrostofje tegen, precies zoals ik in gedachten had, met grote bloemen. Een oude schoenveter als koordje en het vestje was af.

1


2

Een fronsende MDH. Bijgevallen door nog een ander mannetje in huis. En een zus die het niet làten kon ... "bloemen zijn voor meisjes!" ... Hoe ouderwets?! Èchte mannen dragen bloemen. Punt.

Als de jongste het echt niet leuk had gevonden, was het natuurlijk geen Punt geweest. Maar, zoals ik al verwachte, vind hij het vestje wel leuk. Ja, het is een  kleine hipster : ) Met zijn handjes wrijft hij over zijn buikje als te zeggen "Zo zacht". En natuurlijk even 'poseren' bij de eigen moestuin ; )

3

Kenners zullen het wel hebben gezien, toch? Deze tuin is totaal NIET Zsazsa verantwoord! Ha, nee, de kinderen hebben zelf de zaadjes rijkelijk rondgestrooid en nu groeien er, denk wel zo'n 10 kropjes slag in èèn vakje. Maar ach, het groeit! (i.t.t. de meeste AH-moestuintje ; ) Zo leuk vinden ze het om te 'oogsten'. Samen met een komkommer en wat tomaat, hebben we laatst al een maaltje salade gegeten.

5

Het lijkt toch net een moestuinder in de dop? Die kleine van ons? Misschien ... later. Nu draait hij alleen de kaartjes om. Ra, ra, wat komt hier boven? Gniffel, gniffel!!

6

O, zo schattig toch?

3 opmerkingen: